saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

Try makan jus delima or pati delima. Last pregnant saya, saya try yg ni hb saya ok. Jambu batu pun saya makan hari2. Alhamdulilah. Try laa

3y ago

Hi awak. Boleh saya tahu brand apa untuk pati delima tu? & agak agak, sesuai tak untuk yang ada gdm? Saya ada gdm on diet. 😊