Mengandung atau tak

Hai nak tnya sptutnya sya dtg period tnggal 13/9 ni dah lewat period lepas tu sya cek jdi mcm ni.. time sya nk pastikn test nii.. sya rendam pas tu angkt lpas tu rendam balik kat cup air kncing tu Sorry lah ni prtma kali sya rasa.. sbb bru je kwin buln lalu tnggal 18/8 Ni tnda apa ya?

Mengandung atau tak
19 Balas

nmpk mcm 2 line. mmg kabur kalau terlalu awal. sy punya style lewat 2 mnggu baru sy cek. 2mnggu ke atas terang sikit line nya