late period

assalamulaikum..hai..sya baru join buat application nie..sya buat nie sbb nk tgok mcm mana application nie..sya excited sbna nya nk cek test sya late period tpi nk pastikn cek Dulu sbb sya tidak pernah lambat dtg period selama ini..harap slama ini doa ku d makbulkn slma 8 tahun mnunggu zuriat tak kunjung tiba.tggu abis Bulan nie nk g cek..🤩😍

1 Balas

Waalaikumsalam puan, puan dah sediakan UPT test? cuba test. saya doakan semoga puan dikurniakan zuriat segera. amin! folic acid is your best friend. ❤️