Test upt negatif

Hai all momiesss nak tanya ni sya lewat period dah 6 hari msa thu lewat 2 hari period tu sya buat test tp -tve sya test terlalu awal ke atau sya tak mengadung? Boleh sya tahu bila boleh sya test upt untuk dpat kepastian pregnant atau tak ye?

1 Balas

cuba tunggu lagi dlm seminggu sis. and buat test air kencing tu pagi2, air kencing pertama kita. by that time kalau kita pregnant ,hormone kita tinggi waktu pagi. =)