Mengandung atau tak

Hai nak tnya sptutnya sya dtg period tnggal 13/9 ni dah lewat period lepas tu sya cek jdi mcm ni.. time sya nk pastikn test nii.. sya rendam pas tu angkt lpas tu rendam balik kat cup air kncing tu Sorry lah ni prtma kali sya rasa.. sbb bru je kwin buln lalu tnggal 18/8 Ni tnda apa ya?

Mengandung atau tak
19 Balas

Maaf dear. Nampak 1 line. Cuba test lagi after seminggu. Guna UPT dipntell/ clearblue. Kalau negative jugak, its okay. Try lagi ya dear, insyaAllah ada rezeki utk menimang cahaya mata. Kadang2 kalau baru lepas kawin, hormone akan terganggu sikit. So period kadang2 akan jadi lambat. Tapi, jangan putus asa. Cuba lagi. Take care

1 line mean awak tak pregant ...kalau 2 line baru pregnant ...period awak regular x sebelum nie ?tengok lagi dalam seminggu kalau tak datang period juga ...cuba buat test lagi sekali dan buat pada awal pagi (air kencing pertama selepas bngun tdo)

8mo ago

sptutnya tnggal 13/9 dtg period tpi ni x dtg lgi

nampk mcm 2 line awak.. nnti boleh test lg sekali.. lepas 3 hari ke seminggu ke boleh try sekali lg.. kalau makin pekat, InsyaAllah positif la tu.. boleh start mkn asid folic ye.. ngandung ke tak, mkn jee..

Saya nampak 2. 1 line tu faint line. Sgt kabur. Sebab baru lagi. Kalau puan nak tgk pekat lagi. Tunggu 2 hari. InshaAllah nampak. Semoga dipermudahkan. Btw tahniah ye

try test lg seminggu dlm masa sama jgn buat keje berat2 angkat yg berat2 ,ubat2 sebarangan jgn mkn dulu..jaga makan sementara ni.sy doakan moga ade rezeki sis

8mo ago

Aamiin..doakan sy dan bby sihat dan baik2 aje ye..15tahun utk sy dapat kan yg sulung ni..

Sy nampak 2 tapi sgt kabur. Dlu anak pertama sy mcm ni. Sy beli clear blue je terus. Senang dpt tahu weeks skali hahahaha

8mo ago

Alhamdulillah syukurlh.. insyaallah nnti sya cuba

nmpk mcm 2 line. mmg kabur kalau terlalu awal. sy punya style lewat 2 mnggu baru sy cek. 2mnggu ke atas terang sikit line nya

Saya pun nmpk dua line tapi samar sgt . cuba lagi seminggu ye , semoga ada rezeki awak 🤲🏻❤️

8mo ago

aamiin trima kasih doanya

macam 2 line tu tapi kabur sgt cb lpas seminggu nnt check balik atau awak try beli strip lain yg murah2

nampak cm 2 line tapi samar. cek semula selepas seminggu lagi. cek air kencing pertama awal pagi dari tidur.

8mo ago

mkn asid folik taw. insyallah ada rezeki utk sis.