Mengandung atau tak

Hai nak tnya sptutnya sya dtg period tnggal 13/9 ni dah lewat period lepas tu sya cek jdi mcm ni.. time sya nk pastikn test nii.. sya rendam pas tu angkt lpas tu rendam balik kat cup air kncing tu Sorry lah ni prtma kali sya rasa.. sbb bru je kwin buln lalu tnggal 18/8 Ni tnda apa ya?

Mengandung atau tak
19 Balas

Nampak mcm 2line..tapi lagi satu tu kabur..sis cuba lagi dlm dua tga hari..mungkin baru lagi..

sebab saya nampak 1 line je ...taktahulah kot ada yang nampak 2 line ...maafkan saya yee

insyaallah ada ni, sy pun mcmni juga upt pun beli shoppe je, now dah 30w

nampak 2 line, tpi kabur ja, xpasti mengandung ka tak, tgu lagi nty cek plk..

9mo ago

sama2

inshaa Allah ada tunggu seminggu atau 2 minggu jelas la tu

itu dua Line tu sis, tgk seminggu lagi mesti Line dia dh nmpk

9mo ago

ya sis Alhamdulillah insyaallah

Gaya mcm pregnant. beli clearblue mungkin lg jelas

2 Line 1 kabur

9mo ago

sama mcm saya masa firat time cek. mcm ni jugak la result yg saya dpt line yg lagi 1 tu kabur. lagi 2 minggu saya cek balik baru nampak terang dua2 line.

Nanti test lagi seminggu❤️