Jom Share

Hai mommy2, Jom share bila mommy2 dpt tahu mommy2 pregnant? Saya alhamdulillah, syukur kepada allah, rezeki sebulan selepas kawin terus dpt tahu mengandung. Terkejut sebenarnya. Semoga yg ttc Sekian lama tu Allah makbulkan doa kalian untuk punyai zuriat sendiri. Jgn pernah mengalah. Jgn menyerah. Selagi kita punyai rahim, kita berpeluang untuk pregnant. Berjuang sehabis boleh je kawan2.

Jom Share
29 Balas

Alhamdulillah, saya nikah 27oct lepas. Skrg dah 5w4d. Terkejut sgt rezeki awal. Moga kandungan kita semua selamat dan dipermudahkan.

4y ago

Alhamdulillah.. Rezeki.. Tahniah.. Sy dah deliver.. Saja suka kongsi pengalaman..