First pregnant

2bln selepas kawin..Alhamdulillah Allah bagi rezeki mengandung🥰 Semoga yg belum Allah kasih😇

First pregnant
22 Balas

Same to me, 2kali je sempat period lepas nikah, taw2 sangkut, mak dh pesan jgn sgkut dikk nty bby lahir hujung taun, eh masin mulut mak, now tgh tggu hari ni, sy nikah bulan 1 hri tu. Seminggu sblom pkp tau pregnant, hihi

4y ago

Amin aminn, awk pon sis semoga dipermudahkan urusan awk gkk

Alhamdulillah lebih kurang la kita. Tasha bunting pelamin. Jaga diri and baby baik baik ok 💙

4y ago

I will 💙

Alhamdulillah. Tahniah puan. Jaga diri & Jaga kesihatan ya😊

Alhamdullilah. Doakan sy dpt baby jugak ye☺️

4y ago

Aamiin..Semoga awak dikurniakan zuriat tak lama lagi

Tahniahhh 👏👏👏doakan utk sye jgk

4y ago

Moga Allah kasi 💕

tahniah.. semoga dipermudahkan..

Alhamdulillah.. Tahniah sis

Alhmdulillah.. thniah sis

tahniah...doakam sy juga ye😞

4y ago

aamiin..trme ksh awk

Alhamdulillah Tahniah❤