Syukur

Betul kata suami.. Allah akn bg pada masa yg tepat.. Alhamdulillah dpt tahu pregnant masa birthday bln 4 baru2 ni.. Dah 6 mggu.. Syukur.. ?

18 Balas

Alhamdullilah sis.. Syukur.. Sy msa mo 1st anniversary.. Dpt tau preggy ank 1st..hdiah plg istimewa.. Smga kita smua d permudahkan urusan b'salin nnti..☺️

Alhamdulillah, tahniah sis. Kita hnya merancang, Allah yg tentukan bila tiba waktu yg sesuai. Take care ye

😍😍 tahniah dear! Jaga diri n kesihatan elok2 ye spjg prgnnt ni 😉

5y ago

Terima kasih

Alhmdulillah..tahniah sis..jg dri bebaik ea..😉✌

alhamdulilah..tahniah sis 😍😍

Alhamdulillah...congrats ibu...

Alhamdulillah congrats sis 😍

Alhamdulillah tahniahhh sis ☺☺

5y ago

Hehe.. Alhamdulillah rezeki Allah terima kasih

Alhamdulillah,tahniah sis

Alhamdulillah tahniah sis