Permata HatiKu

Alhamdulillah..7 tahun menanti..akhirnya allah makbulkan doa kami..Lahir putera kami berat 2.93kg (26/12)..Semoga menjadi anak yang soleh ye..Penantian satu pengorbanan...semoga yang merasai pengalaman yang sama seperti sya juga mendapat anugerah yang terhingga ini..Lama atau cepat rezeki Allah tetap ada..Jangan lupa usaha dan doa..Insha allah Allah Makbulkan..

Permata HatiKu
93 Balas

T.kasih semua...didoakan anda semua dirahmati dan dipermudahkan urusan...semoga kite menjadi ibu dan ayah berjaya dunia akhirat...Amin.

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang. Saya menanti 13 tahun untuk dpt nombor 2. Doakan saya & baby sihat sepanjang kehamilan ni.

Alhamdulillah. Tiada yg mustahil jika Allah memperkenankan segala sesuatu. Tahniah sis. 🤗🤗🤗🤗

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Slmt berpantang.. Doakan sy jgk dapat bb girl.. Dah ade 5boboi😅

Tahniah... Syukur alhamdulilah.. Allah SWT makbulkn doa awk... 😍😍😍

Tahniah buat family awak. Saya pun sama tggu 7 thn putera kami yg lahir pd 3.11.2019.

Cngrats sist...smoga sist dan baby sihat wal afiat...btw slamar brpantang..😍

Tahniah sis..harap sy pun ada rezeki mcm sis.. msuk thun ke 7 dah menunggu..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan saya ada rezeki jugak.. Aamiin

Alhamdulilah tahniah sis.. Selamat berpantang tauu.. take care