Jom Share

Hai mommy2, Jom share bila mommy2 dpt tahu mommy2 pregnant? Saya alhamdulillah, syukur kepada allah, rezeki sebulan selepas kawin terus dpt tahu mengandung. Terkejut sebenarnya. Semoga yg ttc Sekian lama tu Allah makbulkan doa kalian untuk punyai zuriat sendiri. Jgn pernah mengalah. Jgn menyerah. Selagi kita punyai rahim, kita berpeluang untuk pregnant. Berjuang sehabis boleh je kawan2.

Jom Share
29 Balas

Awal bulan 9 kawin,akhir bulan cek dh double line .. Rancang nye lmbt lgi untuk dpt baby,skali bunting pelamin dh ..Skrg alhamdulillah dh 14minggu.. Baby 2020 is coming 😀✌..

4y ago

Wahhhh.. Congrats awak🎉💐.. Jaga baby elok2.. Selamat deliver ye nanti.. Semoga Allah permudahkan urusan awak..

Saya 3 bln kawin dpt tahu pregnant tp takde rezeki..bleeding n miscarriage 12w.skrg tngh pntg hari ke-7.doakan semoga ada rezeki saya lepas ni utk dpt bby lg.

4y ago

In sya Allah semoga di permudahkan semuanya..aamiin..

Alhamdulillah, saya nikah 27oct lepas. Skrg dah 5w4d. Terkejut sgt rezeki awal. Moga kandungan kita semua selamat dan dipermudahkan.

4y ago

Alhamdulillah.. Rezeki.. Tahniah.. Sy dah deliver.. Saja suka kongsi pengalaman..

alhmdllah 5tahun4bulan,menanti akhirnya allah beri zuriat,doakan saya selamt melahirkan dengan selamat ye sis,due lagi 4 minggu😊

4y ago

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. Semoga semuanya selamat.. Mommy n babynya.. Allah bagi bila dia rasa kita dah bersedia mungkin.. Allah lebih mengetahui sesuatu yg baik untuk kita..

Alhamdulillah tahniah sis. Klau bole awal2 pregnant ni jgn dihebahkan dlu. Sbb kandungan masih baru and fragile. Jaga diri baik2 ye. 🤗

4y ago

Terima kasih. Alhamdulillah. Ni just penkongsian. Baby nya dah dah keluar. Almost 3 months 😘

Alhamdulillah,Tahniah sis,:D Samalah kita,baru kahwin 1/9 haritu..and dpt tahu mengandung sebulan lepas tu..happynya rasa XD..

4y ago

Ada ni hah sebelah masih nyenyak tido. Almost 3 months babynya. 😍😘💕Semoga semuanya selamat ya.

Alhmdllah...sye pun sebulan slepas menikah..terus mngndung...nikah bulan oktober..sekarang kandungan dah 6week

4y ago

Alhamdulillah.. Tahniah mommy.. Jaga kandungan elok2 yaaa.. Semoga Allah permudahkan urusan awak n baby.. 💕❤️

Sy kwin bln 3,bln 4 tau pregnant, bulan 5 misscarriage, bln 7 preggy blik.. Skrg da msuk 6 bulan.. 😊

4y ago

Tahniah.. Jaga baby elok2.. Semoga semuanya selamat

Alhmdulillah, tahniah yeaa sis. Jaga kandungan elok elok yeaa. jangan buat kerja lasak lasak

4y ago

Baby girl.. Almost 3m dgn berat jayanya 6kg.. 😁 Alhamdulillah rezeki bf ni kita bagi je dulu.. Semoga awak selamat ye.. In sha Allah.. Baik2 jaga kandungan..

Alhamdulillah sis tahniah ya..doa kan saya juga ya sdg menanti zuriat😘

4y ago

In sya allah...amin...teringin sgt nak ada bby..tq ya sis