Ttc 2nd pregnancy

Alhamdulillah... Finally Allah beri lagi kesempatan utk pregnant kali kedua setelah anak yg pertama berusia 2tahun 5bulan.. Sekarang kandungan 6w 2d kalau ikot kalender. . Syukur sangat2 Allah bagi rezeki disaat dan waktu yg tepat.. Allah sebaik2 perancang.. Saya doakan utk kawan2 yg sedang menanti ye... Jangan pernah mengalah dan berputus asa.. Percaya dengan rezeki Allah.. Sentiasa muhasabah diri dan buat kebaikan.. Inshaa Allah .. Doakan kami ye.. #ttc2ndbaby

Ttc 2nd pregnancy
4 Balas

Alhamdulillah aamiiiin. saya pulak lepas gugur 2015 , 2019 baru pregnant semula. risau jugak gap lama sangat lepas tu. tapi alhamdulillah anak 2tahun 7bulan saya pregnant 6w6d dah sekarang. semoga selamat semuanya. sihat kuat baby membesar. doakan saya juga. sebab takut dan risau. 1 missed misscarriage 2 threatened misscarriage. semoga yang ni normal je.

1y ago

inshaa allah semoga dipermudah segala urusan awak sehingga bersalin ye...dan sihat2 sentiase ..take care tau

Tahniah.. Kita sama sis.. Kalau ikutkan sy baru 5w lebih. Ank 1st 2thn 8 bln. Plan nak ngndung lpas raya haham. Alhamdulillah Allah bg rezeki awal.. 😄

1y ago

syukur...jaga diri baik2 ye.. semoge semua dipermudah ye..🤲🏻

alhamdulillah tahniah ibu. semoga dipermudahkan segala urusan 💕. jaga diri dan kandungan baik baik 🤍

1y ago

tq inshaa allah.. 🫰🏻

Alhamdulillah,tahniahhhh