Susah tidur,kaki lenguh

Hai mommy2 smue nk tanye ye,ade sape2 tau x mcmane nk slesakan badan mase tidur? Sy baru preggy 6 weeks tp scan twin so perut dh mcm 3 months.. bile mlm x dapat tidur lena kaki lenguh2,badan sengal lg2 belakang.. dah try posisi mengiring tp still x boleh ?

1 Balas

Normal sis. Trimester pertama memang mencabar. Ini sedikit tips macam mana nak atasi masalah susah tidur ketika hamil mengikut trimester. Semoga berguna! https://my.theasianparent.com/tidur-pun-susah-atasi-masalah-tidur-sewaktu-mengandung

5y ago

Tq for info 😊