Tidur mengiring

Ada tak sape2 mcm sy 16 week tp bila tidur mengiring belah kiri jd sakit bdn, x selesa nk tidur mlm#ingintahu

2 Balas

kita sama.. saya kiri and kanan x selesa .. area b*tt tu rasa kebas so, my solution is tidur half mengereng. means kaki bentuk 'S' badan hadap dpn.. kekadang curi gak utk baring melintang kejap, dlm seminit or 3 minit. then, back to half 'S' sleep position.

1y ago

yup. saya setiap jam bangun. betulkn position kekdg dada rasa senpit sbb salah position

sma sis. kalau mengiring sblah Kiri,jdi sakit. sblah Kanan xde plak

1y ago

betul sgt sbb kite selalu tidur pon melentang dgn mengiring belah kanan je, nie bpe hari dah sy sakit belakang