jus Hidayah

Saya mgandug 17weeks tp sejak2 ni kerap demam dlm jangka mase y panjang bile amek drah smue ok so sy try nk minum jus Hidayah tuk tambah antibody.. Ade sape2 pernah minum Jus Hidayah mase preggy x?

2 Balas

Sy xpnh try jus hidayah ni.. Tp baik sis refer nurse or doc dulu sblm mkn.. Kdg2 dia ckp bgus utk preggy mum sbb nk laku kn product..(just my pndapat laa) Time preggy ni kne jge btul2 sis.. Jgn amek smbarangan produk..

bagus ke sis jus tu

5y ago

Tah ek sy baru harini nk try,tp de tulis bagus tuk ibu hamil.. rase die berangin2 sikit.. sy kerap demam so try lah dulu mane tau ok..