kaki lenguh

sejak2 dua harini bila nak tidur malam sya kerap terjaga n susah btul nak tidur sebab rasa kaki lenguh2 .terasa smpai xboleh tidur ..sya try dah letak kaki tnggi sikit pun rasa lenguh jgak ..normal ka?? .sya 24week dah#seriusnanya

2 Balas

sama sy 22w dah rasa . skrg nk masuk 23w . tiap mlam suruh husben urut kaki . kalau tak , tak lena nk tidur . buat laa gaya mcmne pun , sama je .

boleh jadi sebab awak kurang kalsium. banyakkan minum susu dan pengambilan kalsium.