Ingin bertanya klinik Swasta dan KK?

Hai mommy semua .. saya nak tanya klinik swasta atau KK mana satu yg bila chekup bagi detail lengkap?? Terima kasih?

81 Balas

Utk sy, kk nie detail sbb chk kn semua darah, kencing ada kotor ke x n bg kn dos kancing gigi siap dgn kursus penyusuan n glucose chk.. Xpi yg jmp mummy kebnyk msa nurse.. G swasta mmg pakar yg scan tgk kn mummy.. Lg pun Teknologi alat mrk canggih n clear cam tgk TV je.. So tuk sy mmg g dua2 tmpt.. Xpi penat la penuh appointment.