First Time Chekup Klinik Swasta

If cheakup klinik swasta bersalin kerajaan.. Blh ke.. Kerajaan klinik fhm2 lh.. Swasta ni just bg buku appt xp xde detail pregnancy.. Tgk doktor swasta letak computer all detail.. So if nk bersalin,, kerajaan trime ke sbb xde detail bgai atau infrm klinik chekup kita nk all detail dlm buku sblm bersalin

1 Balas

Boleh puan..nanti masa nk bsalin bawa salinan report checkup kandungan kat swasta tu ke hosp gov...😊