PERLU KE??

Hai mommies, Saya nak tanya lah. Perlu ke buat chekup lagi dekat kk kalau kita akan monthly chekup kat swasta?? Terima kasih.

3 Balas

ikut sis nak plan bersalin di mana. kalau hosp swasta tak perlu kk. kalau gomen, sis kena call kk tempat sis dulu macam sy buat. sebab setengah klinik swasta buku pink tak lengkap. kk tempat sy benarkan sy check up di swasta tanpa perlu ke kk walaupun sy plan bersalin di hosp gomen. sebab klinik swasta sy check up tu buku pink nya lengkap dan dah ramai ibu bersalin di hosp gomen yang check up situ.

depends mse bersalin nt nk deliver kt mana.. klu gomen mst kena ada buku pink. kalau swasta biasa dorg ada kad dorg dah.. so xperlu bt buku pink lg.

x.