bosan dgn chekup kat kk

Klinik muslimah @swasta terima tak untuk check up ibu mengandung yang ada kencing manis...

1 Balas

saya dulu gdm juga, tukar dr kk ke klinik swasta. yg penting kena inform kk kata nak tukar ke klinik swasta

3y ago

owh ok tula sy pn preggy sulong ni sbb kkia dkt uma ni trlalu ramai sgt org campur warga emas lg patient luar lg pening pepagi berebut2 kerusi lg time2 covid ni nurse pn cm iye x iye nk lyn. btw tq for ur info 😇