Persediaan Barang Bersalin

Psst..Ibu-ibu yang dah masuk Trimester 3tu jangan lupa buat persiapan bersalin awal ya! nanti buat last minute ada yang tercicir lah, lupa beli lah. Tak tenang nak bersalin nanti...

Persediaan Barang Bersalin
9 Balas

Beli sikit² dulu. paling ssuai 20-30 minggu laa. sy due 23/5 tp kena serah diri awal 17/4 ni. haaa skrg tgl nak Cuci & packing beg hospital ja lg.

1mo ago

same due here hehehe

tgk shoppe je lah nnt.alahai x sngka nk bersalin lg stelah 6 thun.bju bby dlu2 xthu buang mna😂😂

1mo ago

Samaaaaalah saya. Anak last dah 6 tahun. Tetibaaa ada dlm perut. Mmg takde dah brg2 baby dah bagi adik beradik

Tuala baby je belum beli.. cari kat kedai takde yang saya nak

👍🏻

❤️

👍

👍🏻

okay 👍

❤️