📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

Hi @theasianparent_my , I’d like to win the Mimosa Cabin City stroller because i love lightweight stroller so much! It’s just only 5.6kg weight. As a petite mom , i need something compact enough to take in and out of the car that i could carry with ease but still aesthetically pleasing. This awesome one hand fold stroller really suits me well. _ I personally admire all the key features especially the safety features. Keeping our child safe and comfortable is our utmost important. It offers 5 point harness with lockable front wheel design adding more stability and balance. With high grade rubber AVA wheels for easy to maneuver and with a simple one step foot break. It also come with removable belly bar offers a little one to grip and feel pleasurely while strolling. _ I am in awe with the fact that it can takes up to maximum 23kg load. Plus, the storage basket can still hold up to 5kg. Not bad at all!. I also like the increadibly breathable mesh fabric this stroller is made of, so my little one will stay cool and ventilated particularly on those hot and sweaty day around the park. What more special is it is from made from eco friendly RecoTex Recycle fabrics. _ I wish to win this. It is exactly the perfect one for taking walks and as well for travelling companion❤️.

saya ingin memenangi Mimosa cabin city plus untuk anak saya kerana stroller mimosa cabin city plus ini walaupun kecil dan mudah dibawa ke mana mana, stroller ini amat selesa utk anak saya serta dilengkapi dgn ciri keselamatan. sebagai seorang ibu, keselesaan anak yg adalah sentiasa meniadi keutamaan saya dan stroller mimosa cabin city plus menggunakan fabrik yg tidak memanaskan seperti stroller compact yg lain. ianya amat mudah dikendalikan dan amat sesuai utk para ibu terutamanya ketika mereka membawa anak mereka bersendirian. secara ringkas, stroller ini adalah stroller terbaik dari segala aspek dan amat berguna bukan sahaja utk anak, tetapi juga untuk ibu bapa dan tidak hairan lah bahawa stroller mimosa cabin city ini adalah salah satu stroller yg paling laris terjual dari @mimosa_malaysia! semoga ada rezeki baby saya utk menikmati keselesaan, dan rezeki saya utk dipermudahkan urusan semasa membawa anak saya keluar berseorangan. dua tiga si kucing berlari mana nak sama si kucing belang sudah banyak stroller dicari, mimosa cabin city plus stroller lah yg terbaik utk anakku seorang 🫶🏻🤍🫶🏻

Saya ingin menang Mimosa Cabin City + untuk anak saya kerana saya sangat tertarik dengan ciri ciri yang terdapat pada stroller ini. Pertama, ianya sangat ‘lightweight’ dan mudah dilipat menjadikan ianya sangat mudah untuk dibawa ke mana mana. Hanya dengan menggunakan satu tangan sahaja stroller ini dapat dilipat dengan mudah sekali. Selain itu juga, terdapat ruang penyimpanan yang luas. Ini sangat memudahkan ‘mummies’ seperti saya kerana tidak perlu membawa banyak beg untuk mengisi barang bayi. Ciri ciri keselamatan seperti one step brake dan swivel lock juga sangat berkualiti tinggi sekaligus menghilangkan kerisauan seorang ibu seperti saya. Saya juga tertarik dengan ciri view yang luas serta extendable canopy sehingga 180 darjah, sesuai untuk menutupi bayi saya pada musim panas. Saya hanya mahukan yang terbaik untuk baby girl saya yang baru berusia dua bulan, dan saya pasti Mimosa Cabin City+ Stroller ini yang terbaik! Semoga ada rezeki baby saya untuk memiliki stroller ini ❤️ @naylikay @faraaaa93

Saya nak menang MIMOSA CABIN CITY+ untuk Anak Saya kerana Sekarang Covid dah kurang dah boleh travel mana2/ berjumpa kawan2 or saudara mara/ shopping dgn anak tak payah letih dukung anak, sekiranya diberi peluang untuk menang, saya ucapkan jutaan Terima Kasih & Mestinya saya SEMANGAT NAK RECOMMEND + REVIEW Stroller ini kepada kawan2 & saudara mara kerana Ramai New moms jugak, Saya research MIMOSA CABIN CITY+ ni sangat bagus so Sy pon baru Tengok Terus jatuh cinta sebab sesuai untuk newborn hingga 15kg (lebih kurang 3 tahun), Bahan Eco-Friendly, Bebas daripada bahan berbahaya, Mudah dilipat hanya dengan satu tangan, Baby duduk dalam Stroller ni sejuk tak Panas/haba, Sandaran tempat duduk multi-position, tali pinggang keselamatan 5 mata boleh laras, Roda depan tunggal boleh dikunci, Brek satu langkah untuk roda belakang , Bakul simpanan pon besar (sehingga 5kg) mesti kawan2 & Saudara Mara pon minat jugak. @queenie.shi.ying @lihpeng0716 @jennytan0119 @elyntham @lim_chiawei

Saya nak menang Mimosa Cabin City untuk anak saya kerana dia adalah campuran salad bayi Perancis Malaysia. Oleh itu, kita perlu melakukan perjalanan agak kerap dalam tempoh setahun, berurusan dengan penerbangan jarak jauh. Sesungguhnya Dia perlu melawat ibu bapa saya di Paris beberapa kali setahun. Sebab mengapa saya akan mengatakan bahawa kereta sorong yang muat di ruang atas di dalam kabin adalah satu kemestian bagi saya. Pada masa kini, mempunyai kereta dorong perjalanan terbaik yang padat dan ringan adalah penting dalam menjadikan perjalanan semudah mungkin. Dan faedah memiliki kereta dorong ringan yang benar-benar padat bermakna saya benar-benar boleh mendarat, memasukkan bayi ke dalam kereta sorong bayi dan berjalan menyusuri pintu masuk ke arah pengambilan semula bagasi. Tidak menunggu, tertekan tentang sambungan yang hilang, tidak tertanya-tanya sama ada barang saya akan sampai ke tempat saya akan mengambilnya. ❤️💖💞💝💕🦋🦁❤️🌷🌸

Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ kerana stroller merupakan keperluan bagi saya. Anak saya sangat gemar untuk melihat sekeliling. Ibu bapa pasti ingin memberikan yang terbaik buat si manja mereka, begitu juga saya. Ini sangat memudahkan urusan saya sebagai ibu tanpa perlu mendukung anak saya sepanjang masa diluar dan anak dapat tidur dengan selesa dan lena. Stroller ini juga mempunyai banyak manfaatnya. Ianya ringan, bersaiz cabin, mudah dilipat, expandable canopy untuk melindungi anak daripada panas dan hujan, one step brake serta swivel lock dan mempunyai ciri-ciri keselamatan terbaik untuk anak saya. Designnya juga yang versatile dan elegen sangatlah menawan mampu menarik minat si pemakai dan orang disekeliling. Semoga diberi peluang untuk menjadin pemenang bertuah memiliki stroller #StrollerIdamanMommies ini. Terima kasih TheAsianParentMY dan Mimosa Malaysia kerana menganjurkan giveaway ini. ❤️ @ly___nn @sakuragi_nour Instagram: emira.einay

Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana stroller merupakan keperluan bagi saya. Anak saya sangat gemar untuk melihat sekeliling. Ibu bapa pasti ingin memberikan yang terbaik buat si manja mereka, begitu juga saya. Ini sangat memudahkan urusan saya sebagai ibu tanpa perlu mendukung anak saya sepanjang masa diluar dan anak dapat tidur dengan selesa dan lena. Stroller ini juga mempunyai banyak manfaatnya. Ianya ringan, bersaiz cabin, mudah dilipat, expandable canopy untuk melindungi anak daripada panas dan hujan, one step brake serta swivel lock dan mempunyai ciri-ciri keselamatan terbaik untuk anak saya. Designnya juga yang versatile dan elegen sangatlah menawan mampu menarik minat si pemakai dan orang disekeliling. Semoga diberi peluang untuk menjadin pemenang bertuah memiliki stroller #StrollerIdamanMommies ini. Terima kasih TheAsianParentMY dan Mimosa Malaysia kerana menganjurkan giveaway ini. ❤️ Instagram: @emira.einay

Saya ingin menang Mimosa Cabin City untuk anak saya kerana dalam beberapa minggu sahaja lagi saya bakal melahirkan anak sulung saya! Dalam merancang kewangan utk persediaan, ‘Stroller’ adalah merupakan kelengkapan bayi yg ingin saya dapatkan setelah anak dilahirkan. Dgn ciri idaman yg ingin saya miliki iaitu bersaiz cabin, ringan, mudah utk dilipat jika ibu keluar berduaan bersama bayi, kapasiti bakul yg luas serta mempunyai ciri keselamatan yg sangat bagus iaitu 5point tali pinggang keselamatan yg boleh laras sangat menepati pilihan utama yg diperlukan dalam pencarian stroller terbaik buat anak sulung saya. Jadi disebabkan itu, saya harap berpeluang menjadi pemenang bertuah utk memiliki ‘stroller’ Mimosa Cabin City ini. Terima kasih #mimosa_malaysia kerana memperkenalkan ‘stroller’ yg sangat berkualiti dengan rekabentuk yg menarik & selesa 👍🏻 #theasianparent_my

Saya ingin menang Mimosa Cabin City untuk anak saya kerana first off all, it is my favourite colour Rose Gold 😜 just saying that i can be an exciting mom when have this colour of anything🤣 and yeah for sure, this brand are totally awesome with a great quality 👍🏻 i’ve heard this brand are so popular! good job @mimosa_malaysia 👏🏻 by the way, for the features of this stroller, anyone can google to find out. But for me, just looking it for the first time, yep! I WANT THIS! 🤩 this is the one and the only one choice that i need. Because of why? i love the compact and also the cabin size! 🤩 Other than that, it easy to maneuver. I can bring it anywhere i want without worrying about how I should handle it if I go out only with the children 😜 single hand folding checked ✅ cabin size checked✅ lightweight checked ✅ sexy checked✅ ops! 😆

"Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana..." ㅤ ㅤ [_T_]ampak berjaya dan memudahkan perjalanan kami; [_H_]anya 5.6kg; [_E_]fisien dengan satu tangan untuk lipat dengan cepat; [_A_]da kanopi boleh dipanjangkan hingga 180 darjah untuk privasi; [_S_]entuhan Panel gabungan #ToughAir untuk persekitaran penyejukan; [_I_]deal untuk ke mana sahaja, dilengkapi dengan beg galas percuma dan kelambu; [_A_]da kain poliester kitar semula #RecoTex yang mesra alam; [_N_]ampak bergaya; [_P_]aling penting, sandaran tempat duduk berbilang kedudukan; [_A_]da ciri keselamatan yang mudah dikendalikan; [_R_]oda EVA berkualiti tinggi; [_E_]njoy dengan kemudahan stroller bayi; [_N_]ikmat sempurna si ibu bapa; [_T_]ak lupa, bakul simpanan besar (sehingga 5kg) untuk ruang simpanan! ㅤ ㅤ @fauzi_zi90 @wanumi791 @theasianparent_my @mimosa_malaysia