📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

"Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana..." ㅤ ㅤ [_T_]ampak berjaya dan memudahkan perjalanan kami; [_H_]anya 5.6kg; [_E_]fisien dengan satu tangan untuk lipat dengan cepat; [_A_]da kanopi boleh dipanjangkan hingga 180 darjah untuk privasi; [_S_]entuhan Panel gabungan #ToughAir untuk persekitaran penyejukan; [_I_]deal untuk ke mana sahaja, dilengkapi dengan beg galas percuma dan kelambu; [_A_]da kain poliester kitar semula #RecoTex yang mesra alam; [_N_]ampak bergaya; [_P_]aling penting, sandaran tempat duduk berbilang kedudukan; [_A_]da ciri keselamatan yang mudah dikendalikan; [_R_]oda EVA berkualiti tinggi; [_E_]njoy dengan kemudahan stroller bayi; [_N_]ikmat sempurna si ibu bapa; [_T_]ak lupa, bakul simpanan besar (sehingga 5kg) untuk ruang simpanan! ㅤ ㅤ @fauzi_zi90 @wanumi791 @theasianparent_my @mimosa_malaysia