📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

Saya nak menang MIMOSA CABIN CITY+ untuk Anak Saya kerana Sekarang Covid dah kurang dah boleh travel mana2/ berjumpa kawan2 or saudara mara/ shopping dgn anak tak payah letih dukung anak, sekiranya diberi peluang untuk menang, saya ucapkan jutaan Terima Kasih & Mestinya saya SEMANGAT NAK RECOMMEND + REVIEW Stroller ini kepada kawan2 & saudara mara kerana Ramai New moms jugak, Saya research MIMOSA CABIN CITY+ ni sangat bagus so Sy pon baru Tengok Terus jatuh cinta sebab sesuai untuk newborn hingga 15kg (lebih kurang 3 tahun), Bahan Eco-Friendly, Bebas daripada bahan berbahaya, Mudah dilipat hanya dengan satu tangan, Baby duduk dalam Stroller ni sejuk tak Panas/haba, Sandaran tempat duduk multi-position, tali pinggang keselamatan 5 mata boleh laras, Roda depan tunggal boleh dikunci, Brek satu langkah untuk roda belakang , Bakul simpanan pon besar (sehingga 5kg) mesti kawan2 & Saudara Mara pon minat jugak. @queenie.shi.ying @lihpeng0716 @jennytan0119 @elyntham @lim_chiawei