📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ kerana stroller merupakan keperluan bagi saya. Anak saya sangat gemar untuk melihat sekeliling. Ibu bapa pasti ingin memberikan yang terbaik buat si manja mereka, begitu juga saya. Ini sangat memudahkan urusan saya sebagai ibu tanpa perlu mendukung anak saya sepanjang masa diluar dan anak dapat tidur dengan selesa dan lena. Stroller ini juga mempunyai banyak manfaatnya. Ianya ringan, bersaiz cabin, mudah dilipat, expandable canopy untuk melindungi anak daripada panas dan hujan, one step brake serta swivel lock dan mempunyai ciri-ciri keselamatan terbaik untuk anak saya. Designnya juga yang versatile dan elegen sangatlah menawan mampu menarik minat si pemakai dan orang disekeliling. Semoga diberi peluang untuk menjadin pemenang bertuah memiliki stroller #StrollerIdamanMommies ini. Terima kasih TheAsianParentMY dan Mimosa Malaysia kerana menganjurkan giveaway ini. ❤️ @ly___nn @sakuragi_nour Instagram: emira.einay