📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

Saya ingin menang Mimosa Cabin City untuk anak saya kerana dalam beberapa minggu sahaja lagi saya bakal melahirkan anak sulung saya! Dalam merancang kewangan utk persediaan, ‘Stroller’ adalah merupakan kelengkapan bayi yg ingin saya dapatkan setelah anak dilahirkan. Dgn ciri idaman yg ingin saya miliki iaitu bersaiz cabin, ringan, mudah utk dilipat jika ibu keluar berduaan bersama bayi, kapasiti bakul yg luas serta mempunyai ciri keselamatan yg sangat bagus iaitu 5point tali pinggang keselamatan yg boleh laras sangat menepati pilihan utama yg diperlukan dalam pencarian stroller terbaik buat anak sulung saya. Jadi disebabkan itu, saya harap berpeluang menjadi pemenang bertuah utk memiliki ‘stroller’ Mimosa Cabin City ini. Terima kasih #mimosa_malaysia kerana memperkenalkan ‘stroller’ yg sangat berkualiti dengan rekabentuk yg menarik & selesa 👍🏻 #theasianparent_my