📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

Saya ingin menang Mimosa Cabin City + untuk anak saya kerana saya sangat tertarik dengan ciri ciri yang terdapat pada stroller ini. Pertama, ianya sangat ‘lightweight’ dan mudah dilipat menjadikan ianya sangat mudah untuk dibawa ke mana mana. Hanya dengan menggunakan satu tangan sahaja stroller ini dapat dilipat dengan mudah sekali. Selain itu juga, terdapat ruang penyimpanan yang luas. Ini sangat memudahkan ‘mummies’ seperti saya kerana tidak perlu membawa banyak beg untuk mengisi barang bayi. Ciri ciri keselamatan seperti one step brake dan swivel lock juga sangat berkualiti tinggi sekaligus menghilangkan kerisauan seorang ibu seperti saya. Saya juga tertarik dengan ciri view yang luas serta extendable canopy sehingga 180 darjah, sesuai untuk menutupi bayi saya pada musim panas. Saya hanya mahukan yang terbaik untuk baby girl saya yang baru berusia dua bulan, dan saya pasti Mimosa Cabin City+ Stroller ini yang terbaik! Semoga ada rezeki baby saya untuk memiliki stroller ini ❤️ @naylikay @faraaaa93