📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!

Fuyoo! Siapa yang taknak menang stroller idaman kalbu ibu-ibu ni, kan? Anda rasa anda LAYAK menang Mimosa Cabin City+ bernilai RM1,299 ini? Haa, jangan berlengah lagi! Cepat sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/storlleridamanmommies-untuk-anda-menang/1694

📣 Masa Untuk Menang #StrollerIdamanMommies Dari Mimosa Malaysia!
261 Balas

"Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana saya sangat tertarik dengan kelebihan yang ada pada stroller tersebut. Walaupun saya berminat tetapi saya tidak berkemampuan untuk membeli stroller2 berjenama yang mahal dari anak pertama lahir lagi. Saya sangat teringin untuk memenanginya kerana saya begitu kagum dengan ciri ciri yang ada pada Mimosa Cabin City+ stroller ini. First, part yang paling saya suka ialah ia sangat mudah dibuka dan ditutup. Sungguh smooth, quick, easy handling just one hand sahaja. Kemudian saiz yang sangat compact, pengaliran udara yang baik dan breathable serta terdapat 5 ciri keselamatan yang tinggi dan ruang penyimpanan yang besar serta ringan. Its very2 perfect for me. Semoga ada rezeki untuk baby saya NUR HANA MIKAYLA...Aamin yrb. I LOVE YOU BABY". Thank you Mimosa & TheAsianParent!❤

Saya ingin menang Mimosa Cabin City untuk anak sulung saya yang bakal lahir masa terdekat ini kerana kualiti stroller yang ada pada Mimosa Cabin City semestinya pilihan terbaik untuk ibu bapa, ianya kerana Eco-friendly fabrics, Single hand fold, Cabin friendly; ciri utama yang senang dibawa untuk travel. Selain itu, Large storage basket yang boleh letak barang lain memudahkan untuk ibu, multi-position yang boleh dipilih mengikut kesesuaian si manja dan paling penting View yang luas serta Canopy extendable sehingga 180 degrees untuk privasi yang baru untuk variasi Stroller ini. Sesuai dari newborn sehingga 15kg which is sesuai untuk baby saya yang akan lahir lebih kurang 2 minggu lagi. Semoga ada rezeki saya dan baby untuk merasai Stroller terbaru dari Mimosa Cabin City Stroller ini 😍♥️ #strolleridamanmommies

Saya nak menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana Mimosa Cabin City+ adalah stroller berkualiti dan mempunyai ciri keselamatan yang akan memberi keselesaan kepada anak saya sepanjang berada di dalamnya di mana ia membolehkan anak saya tidur nyenyak apabila dia letih atau duduk dengan selesa apabila dia berasa ingin meneroka dunia! 🌍 . Dengan Mimosa Cabin City+ juga, ia akan memudahkan perjalanan keibuan (motherhood journey) saya terutama nya bila suami kerja luar. Ia akan memudahkan saya untuk membawa anak mendapatkan rawatan di hospital/klinik atau melakukan aktiviti outdoor bersama anak anak. Masa yang berkualiti dengan anak anak adalah sangat berharga. . Terima kasih @theasianparent_my kerana setiap hari saya dapat info keibubapaan yang sangat bermanfaat 🤍 @nazatulamirah_06 @bellaraffid

Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana stroller yang ada mengalami kerosakan pada tayar kerana penggunaan yang kerap Dan Jalan jauh . Tambahan pula stroller yg.saya ada hanyalah stroller murah kerana pada ketika itu saja yg mampu beli tapi saya bersyukur ia sudah banyak berbakti. Disini saya dapati Stroller Mimosa City+ tahan lasak, kecil, ringan Dan mudah dibawa Dan diletakkan didlm kereta. ia juga mempunyai design yang menarik , cantik Dan berkualiti. Saya yakin anak saya pasti selesa Dan gembira duduk didalam stroller. Jom Mama's join @ejahanii @nabilalala88 . Terima kasih @theasianparent_my da an @mimosa_malaysia kerana giveaways yg amat istimewa Ini. Semoga ada rezeki anak perempuan saya memiliki stroller baru yang cantik lagi bergaya .. ,💜🥰🎊🎉

Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ Untuk anak saya kerana saya inginkan yang terbaikk untuk anak pertama saya ini dengan menggunakan produk yang terbaik untuknya. Dengan jaminan ciri-ciri keselamatan yang terbaik dan jaminan keselesaan kepada baby saya ini, ia akan memberikan satu pengalaman yang indah buat buat saya yang merupakan bakal ibu kepada anak pertama. Ini akan memudahkan dan memberi kesenangan kepada saya bila ingin membawa anak pertama saya ini keluar berjalan-jalan diluar rumah. Secara tidak langsung, ia memberikan pengalaman yang terbaikk untuk saya untuk belajar menjadi ibu yang terbaikk untuk anak saya ini. Sebagai seorang ibu, kita sentiasa mahukan yang terbaik utk anak kita... Semoga Mimosa Cabin City+ ini menjadi rezeki untuk anak pertama saya ini..

Saya ingin menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana :- 1. LARGE REAR MESH WINDOW Anak saya mempunyai eczema. Pengudaraan lebih bagus dengan "window" yang besar. Anak tak panas, eczema pun dapat dikawal. 2. LIGHTWEIGHT (5.6kg ONLY!) AND EASY FOLDING Berat dan kaedah untuk buka Mimosa Cabin City+ (foldable) sangat sesuai untuk ibu2 yang bersalin secara caesarean. Untuk pengetahuan, saya ibu yang bersalin secara caesarean. 3. LONG-TERM USAGE (FROM BIRTH TO 23KG) Mimosa Cabin City+ mampu tampung berat anak sehingga 23kg. Jimat banyak! 4. 5 POINT HARNESS Saya rasa selamat Mimosa Cabin City+ sebab mempunyai harness seperti carseat. Kita tak boleh elak daripada takdir, tapi kita boleh usaha untuk mencegahnya. @mauve_star @nuyuldaa #StrollerIdamanMommies!

🙋‍♀Saya nak menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana,pertama sekali saya bakal melahirkan baby pada bulan November nanti,,jadi stroller memang menjadi keperluan untuk saya,kerana saya PJJ dengan suami jadi saya perlukan stroller yang mudah dikendalikan dan ringan seperti Mimosa Cabin City+ untuk bawa baby Checkup dan beli barangan dapur bersama dua anak saya yang lain..Selain itu stroller Mimosa Cabin City+ ia amat sesuai digunakan dari newborn sehingga 3 tahun,sangat kecil dan menjimatkan ruang bonet kereta saya,mempunyai storage basket senang untuk saya letak barang baby,designnya yang sangat cantik dan style yang paling penting membuatkan baby saya selesa😍😍,ia juga amat sesuai dibawa travel ❤❤❤..Semoga ada rezeki baby saya🤲🤲...

🙋‍♀Saya nak menang Mimosa Cabin City+ untuk anak saya kerana,pertama sekali saya bakal melahirkan baby pada bulan November nanti,,jadi stroller memang menjadi keperluan untuk saya,kerana saya PJJ dengan suami jadi saya perlukan stroller yang mudah dikendalikan dan ringan seperti Mimosa Cabin City+ untuk bawa baby Checkup dan beli barangan dapur bersama dua anak saya yang lain..Selain itu stroller Mimosa Cabin City+ ia amat sesuai digunakan dari newborn sehingga 3 tahun,sangat kecil dan menjimatkan ruang bonet kereta saya,mempunyai storage basket senang untuk saya letak barang baby,designnya yang sangat cantik dan style yang paling penting membuatkan baby saya selesa😍😍,ia juga amat sesuai dibawa travel ❤❤❤..Semoga ada rezeki baby saya🤲🤲