pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

saya gdm on diet, x boleh lebih tarikh due. tp nasib baik bersalin awal 3 hari dari due, secara normal. start week 37 dah start mcm2 senaman nak bg jalan terbukak. hehe. week 39 4 hari dah bersalin.

4y ago

banyak berjalan, ketuk ketampi, jalan itik. tiap2 ptg saya buat sekurangnya setengah jam.