Kencing manis ketika hamil

Salam mommies semua..sape ade pengalaman gula tggi time pregnant? Sampai doc bg tarikh utk paksa bersalin week ke 38 nanti..skrg weeks 30.. sy pregnant anak first dan disahkan gula tggi..sgt takut nk kene induce utk bersalin..bleh share skit ?

1 Balas

Doa bnyk2 agar x kne induce. Mcm saya dtg hospital da buka 3cm. Tp 1 hari dduk wad bukaan masih sama. Masuk LR pecah ketuban. Tp bukaan masih sama dan saya masih tiada sakit baby pon sedap tdo je. Lpas 4 jam saya kne induce jgk. Sebab da lama tp xde apa2 reaction. Almdulillah. Selamat lahir baby boy. Berat 3.85 anak 1st.

4y ago

Masuk ubat and normal