Kencing manis

Kalau mak ayah kita takde kencing manis, tp bila saya pregnant ni ada kencing manis. Agak2 lepas bersalin akan stay kencing manis juga ke mcm mana ? Hmm stress sbb tggi sgt kencing manis ?

1 Balas

sy lps minum air gula naik 11 terus. parents xda kncing manis. lps bersalin minum air gula balik, nasib baik takde dah. kencing manis masa mengandung saja.

4y ago

Besok saya mnum air gula hrp2la x dah kencing manis, sbb masa mngandung ada kencing manis...