Kena seluk

Doktor cek bukaan baru 2cm dah suruh admit ward.. x de tanda apa2..darah/air ketuban/mengeras mmg x de langsung.. Tp,lepas je doktor seluk cek bukaan tadi,tiba2 perut sakit.. contraction kah?

14 Balas

okey la doctor suruh admit, kang dia suruh balik sis pertikai pulak 😂 ada yg 3-4cm pun kena halau balik. monitor je pergerakan baby & kekerapan sakit tu..klau kerap sgt memang tak lama dah la .

2y ago

Jrg berlaku dtg terus bersalin sis🤣 better admit awal sbb dorg akan monitor sis. Buatnya nak bersalin labor room full, masa tu nak book pun kena tggu turn.