Keluar darah lepas kena seluk

Smlm pegi hospital sbb sakit perut.. doktor seluk cek bukaan baru 1cm. Doktor suruh balik dulu. Hari ni contraction tak kerap pun. Tadi tgk kat seluar dlm ada darah warna coklat campur lendir, adakah itu normal. Skrg takde rasa sakit2. Nak pegi hospital pun serba salah anak takde org jaga. #pleasehelp

4 Balas

Ikut pengalaman kakak saya, dia pun ada keluar darah selepas kena seluk check bukaan. Dia pergi hospital, hospital minta balik dulu sebab katanya darah tu disebabkan kena seluk (ni waktu pkp dulu). Tapi sis kalau kerap sakit, better pergi je hospital bgtahu.

sy tak pasti laa. .tp ikot apa yg sy baca pngalamn org. .selalu nye lpas kena seluk mmng akan keluar darah dlm tmpoh 2 3 hari. .tp mngkn jgk mucus plug yg keluar. .klu tak sakit. .in shaa Allah tak dek pape rasa nye. .

tak perlu risau sissy, sbb dah kacau ckit. memang akan ada bleeding ckit. tapi klaw berterusan sampai 1-2pad pergi hospital terus.

ye tu normal sis lpas kne seluk akn ade drah wrna coklat, nty lpas 2 3 hari ok dh..