Mengandung 34 minggu tp pintu rahim dah terbuka 2cm

Ada x siapa2 pernah alami bnda yg sama sy alami skrg ni? X ckup bulan lg tp last week doktor seluk dah ada bukaan 2cm dlm mggu 33 mggu.. doktor mnta admit ward haritu juga tp saya minta balik rumah sebab x rasa sakit pun sampai hari ni 34 mggu. Mmg dua anak sebelum ni pun lahir x ckup bulan tp xde bukaan awal mcm ni. Dia selalu sakit je terus nak beranak. Kali ni xde sakit2 tp tahu2 pintu rahim dah terbuka 2cm..

1 Balas

Saya anak first 2019 twin boy.. 34w jln dah buka 3cm jd duduk dkt wad je sampai genap 37w baru bersalin.. saya prefer duduk wad waktu tu sbb sng ada doktor dan nurse yg pantau..