hi

dh masuk 5bulan pun perut tetap nmpk mcm tak pregnant je...org tanya nape dh 5bulan perut xnmpk besar.. mungkin bdn sy besar bb tu perut xnmpk mcm gndung je..emm?

20 Balas

Saye pun sama sis .. skrg dh 5bulan .. tapi perut mcm 3bulan .. ramai org ckp knpe kecik , eh tk percaya nya , saye hari tu besar dh 5bulan .. masalah nya saya ade mintak ke perut ni kecik 😅😅 janji saye scan minggu lps baby ikot size dia uri air ketuban semua okay .. syukur alhamdullilah ..