Dah nk masuk 5bulan, perut xnampak.

Hi mommies2, ada tak ibu2 yg underweight? sy berat 45kg je, perut mcm biasa je. kalau xbgtau org, org tak tahu pn sy pregnant. normal ke perut kecik hehe #firsttimemom #firstbaby #firstmom

12 Balas

sis saya 70kg pun perut xnampak 5bulan pregnant anak ke 3.anak sulung pun org yg hari2 jumpa pun xtau dah 8bulan baru nampak diorg .berat time lahir 3300gram.berat saya mmg 60keatas tinggi 165.depent perut kot sbb kata org ada perut nipis ada yg tebal .tpi slalu kalau baby boy mmg perut kecik sbb bentuk perut lonjong.kalau girl perut bulat nampak besar.saya tiga3 anak lelaki mmg perut kecik la .

Normal sis,,ikut badan org heheheh.biasa nya kalau kurus mmng ssah nampak.sy skrg masuk 19w mmng perut kedepan dah🤣🤣🤣cmpur dgn perut yg sedia ada ni lahh

2y ago

ooo okay2 tq siss👍🏻👍🏻

normal sis. berat saya 48 jea perut x nampak sgt tapi dh masuk 5 bulan🤣🤣🤣 mule tu risau juga tpi semua ckp normal hihi sbb ikot badan rasanya saya badan kecik😝

2y ago

ohh ok2 sis. tq ya. lega dgr😜

Saya berat 43kg. Anak first, perut kecil je walaupun dah 5 bulan. Sekarang, anak kedua, perut saya besar😄

2y ago

Anak 1st, 2.6kg 😊

Sy 75kg pun perut tak nmpk sis. Lemak je nmpk hahahahahahahha 5bulan 2 minggu hri ni.

Sy berat terkini 42-43kg je, perut nampak sama je kalau nampak bump pun sbb lemak perut 😂

2y ago

sama la kita. lps mkn baru nmpk bump😂😂

Sy now 19week juga, perut tak brp nmpk. Berat 46kg je. Risau pegi check up berat tak naik2.

2y ago

harini sy checkup dah naik 2kg. tapi hb plk trunn

Normal.. berat sy lagi kurang 43 je 😂

2y ago

tinggi awak brpe

saya bru timbang.. berat 40 je🤣

yg utama baby sehat awk, awk sehat.

2y ago

okayy thankyou sis