Perut20week

Assallamualaikum ibu sy dah 20week. Tp perut xnmpk mcm org mengandung .. normal ke.. badan sy agak berisi.. first bby .. tgk org lain 4bulan perut dah nmpk..

6 Balas

Normal. Jangan risau. Yg penting doktor cakap kandungan sihat. Syukur. Sy pun berisi. Perut tak nampak. Org pun banyak cakap tak nampak jugak. Ada org fikir lemak 🤭 Sekarang dah 26w. Lek2 je

normal je sis..saya masuk 6 bulan baru nmpak perut.doktor check kuantiti air ketuban,saiz baby ok ikut saiz normal..so takde masalah

x perlu risau pasal perut.. yg perlu kita risau baby ok ke tak dlm perut tu je.. 😂😂

saya dah 37w , pun tak nampak macam pregnant. just nampak macam gemok biasa 😂

2y ago

normal je kalau masih tak rasa . ada je 24w pun still tak rasa. ikut ibu jugak . sebab halus je gerakan dia sebab masih kecik. cuma ibu yang tak sedar. macam saya 16w dah rasa, halus je tapi tak selalu. time nak tidur je la baru rasa halus2 tu.

Normal. Bentuk badan dan ketinggian setiap orang tak sama. Lain lain.

semua orang tak sama ikut bentuk badan masing²