Perut 5bulan Besar

Hi mommy2, saya kadang2 pedih telinga gak dgr bila org ckp kalau 5bulan dh nmpk perut kirenye besar perut ni.. Kate perut kite tebal la ape la.. Bnyk mkn laa.. Hello.. Dye xthu kite ni kadang2 nk mkn ape pon xthu dh.. Pastu sy rase perut sy xbesar mane pon.. 5bulan cm normal je sy tgk.. Lupe saya nk bedal tadi,,konon kate die dulu pregnant 7bln bru nmpk perut.. Lupe nk ckp.. Yg smpai skrg perut tu xkempis2 ag kenape wlaupon xde isi.. Huhuhu.. Geram bile terpikir2..

1 Balas

Tak payah fikir sgt sis. Kakak saya kecil je orangnya. Tapi bila dia pregnant saya jadi takut tengok perutnya besar sangat. Macam pregnant kembar. Tp baby tak besar sangat. Dlm anggaran 3kg lebih ja. Ikut org ja tu sis. Saya anak pertama 7 bulan baru nampak baby bump. Sekarang ni baru 3 bulan perut dah nampak.

5y ago

Oooo haa saya anak first laa ni.. 5bulan nampak daa