Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

Haiii.. done all steps dan jawapan nya ada 8 perkataan BABYHOOD dalam gambar😋 Sangat mencabar yee kalau anak terpaksa berhimpit tidur dengan ibu bapa, dan sangatlah merbahaya dan terlalu expose dengan bahaya sama ada jatuh dari katil ataupun terhimpit secara tidak sengaja😢 Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan katil dari BABYHOOD ni yg mempunyai material tahan lasak dripada New Zealand pine, yang paling best saya minat sangat warna ni dengan design yg sangat minimalist dan menitikberatkan ergonomic functionability. 😍😍😍 Semoga dengan adanya katil bayi daripada BABYHOOD ini dapat memberi keselesaan berganda untuk anak saya dan mengajarnya untuk tidur berdikari🥰 Hope i could win this for my baby girl😍

Jawapan saya: ada 8 perkataan BABYHOOD di puzzle 💛 Hai, saya telah mengikut semua syarat yang telah ditetapkan.saya jugak telah follow kedua dua akaun theasianparent malaysia dan babyhood malaysia. saya nak menang pertandingan ini kerana saya belum berkemampuan membeli katil bayi, saya percaya kebaikan dan kepetingan katil bayi adalah yang terbaik buat bayi saya nanti. katil bayi jugak dapat mengelakkan sebarang kemalangan terjadi seperti bayi terhempap, bayi jatuh dan lain2 lagi dan mampu memberi keselesaan yang baik buat bayi. semoga ada rezeki saya untuk memiliki katil bayi ini. terima kasih babyhood malaysia dan theasianperent malaysia. menganjurkan pertandingan dan hadiah yang bermanfaat ini❤️

Jawapan : 8 perkataan BABYHOOD dalam puzzle 🥰 Saya nak menang kerana saya sedar akan kepentingan dan kebaikan bayi untuk tidur dikatil sendiri. Selain dapat mengelakkan risiko bayi terjatuh dari katil ibu bapa, katil bayi dapat mencegah bayi dari risiko SIDS, tertindih oleh ibu bapa sewaktu tidur atau lemas ketika tidur bersama ibu bapa. Katil bayi dapat memberikan bayi tidur yang berkualiti. Tidur yang berkualiti membantu tumbesaran bayi 🥰 Diharap ibu bapa diluar sana lebih peka akan kepentingan katil bayi demi keselamatan bayi mereka. Terima kasih TAP dan BABYHOOD kerana menganjurkan pertandingan yang menjanjikan hadiah yang bermanfaat 🥰🏆

Terdapat 8 Perkataan BABYHOOD di dalam puzzle. ❤️ Saya sangat berharap ada rezeki untuk baby saya yang dah mula pandai meniarap.Saya percaya kepada produk-produk yang dikeluarkan oleh BABYHOOD kerana ia sangat berkualiti.Antara kelebihan katil ini ialah: Ia memberi ruang kepada baby saya untuk tidur dalam keadaan selamat. Baby saya boleh bergolek dari mana-mana sisi tanpa terjatuh. Dan ia juga boleh digunakan selama bertahun - tahun😍.Sangat berbaloi untuk dimenangi dan dimiliki. Semoga Ada rezeki untuk si kecil saya. Thanks TAP and BABYHOOD MALAYSIA✨

Jawapan : 8 perkataan BABYHOOD dalam puzzle 🧩 Terima Kasih BABYHOOD dan THE ASIAN PARENTS untuk peluang keemasan memenangi katil bayi ini! Semoga bayi saya bertuah untuk memiliki nya 🥰 Sebagai ibu bapa, saya dan suami sangat sangat menitik beratkan keselamatan bayi. Dengan ada nya katil bayi ini, kami dapat mengelakkan sebarang kejadian tidak di ingini seperti SIDS (Sudden Infant Death Syndrome). Selain itu, katil bayi ini juga dapat menjamin kualiti tidur bayi. Tidur yang berkualiti membantu tumbesaran bayi ❤️

JAWAPAN : 8 PERKATAAN BABYHOOD DI DALAM PUZZLE. Semoga saya dapat menang peraduan ini, kerana saya memang memerlukan katil bayi untuk keselamatan dan keselesaan bayi saya. saya khuatir jika bayi saya sekatil dengan saya, akan ada risiko kene hempap atau terjatuh katil. sekarang ini kami hanya berbekalkan toto dan tidur diruang tamu dikawasan yang luas untuk mengelakkan hal hal buruk terjadi. jadi sekiranya saya menang katil bayi ini, pasti bayi saya akan lebih selesa dan selamat. semoga rezeki berpihak kepada saya. 🥰

1y ago

anak saya asyik kene gigit semut je, harap kalau dapat menang katil ni. dapat la anak saya keselesaan yang terjamin 🥰

Jawapannya ada 8 perkataan BABYHOOD di dalam puzzle. Saya teringin untuk menang hadiah katil bayi untuk menyambut kelahiran bayi pertama saya pada Mac 2023 nanti kerana saya belum mempunyai katil bayi lagi. Pada pendapat saya katil bayi amat penting untuk keselamatan dan keselesaan bayi. Tambahan pula si manja dapat tidur yang berkualiti kerana katil bayi dibuat khas utk keselesaan bayi dengan ciri-ciri keselamatannya. Harap ada rezeki baby saya yang bakal lahir nanti ❤️

Done follow TAP & BABYHOOD malaysia dekat instagram Jawapan di dalam puzzle = 8 perkataan Kalau kira satu gambar tu ada = 11 perkataan BABYHOOD #ilovesomuchbabyhood 🥺. Semoga ada rezeki saya Dan baby pertama saya merasa menang untuk contest ini 😊 sebab katil ni banyak faedahnya,baby tidur nyenyak,nak buat kerja pun senang tak gaduh risau ank jatuh ka merangkak merata apa2 pun BABYHOOD memang terbaik semoga ada rezeki saya terselit di sini insha -Allah amin😘

Jawapan saya : 8 perkataan BABYHOOD dalam puzzle 🥳 [B]abyhood, babyhood please be mine 🙏🏻! [A]lways eyeing on you for quite some time. [B]abyhood the best, babyhood you are prime! [Y]ahooo!! Thank you TAP for the lucky chance! [H]opefully to win, is my main goal! [O]h please BABYHOOD, the babycot is cool! [O]h dear..I wonder, who’s the lucky one?! [D]efinitely delighted, to bring BABYHOOD home 🥹❤️ Thank You TAP x BABYHOOD ❤️

Jawapan saya : 8 perkataan BABYHOOD dalam puzzle 🥳 [B]abyhood, babyhood please be mine 🙏🏻! [A]lways eyeing on you for quite some time. [B]abyhood the best, babyhood you are prime! [Y]ahooo!! Thank you TAP for the lucky chance! [H]opefully to win, is my main goal! [O]h please BABYHOOD, the babycot is cool! [O]h dear..I wonder, who’s the lucky one?! [D]efinitely delighted, to bring BABYHOOD home 🥹❤️ Thank You TAP x BABYHOOD 😊