Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

Haiii.. done all steps dan jawapan nya ada 8 perkataan BABYHOOD dalam gambar😋 Sangat mencabar yee kalau anak terpaksa berhimpit tidur dengan ibu bapa, dan sangatlah merbahaya dan terlalu expose dengan bahaya sama ada jatuh dari katil ataupun terhimpit secara tidak sengaja😢 Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan katil dari BABYHOOD ni yg mempunyai material tahan lasak dripada New Zealand pine, yang paling best saya minat sangat warna ni dengan design yg sangat minimalist dan menitikberatkan ergonomic functionability. 😍😍😍 Semoga dengan adanya katil bayi daripada BABYHOOD ini dapat memberi keselesaan berganda untuk anak saya dan mengajarnya untuk tidur berdikari🥰 Hope i could win this for my baby girl😍