Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

Jawapan : 8 perkataan BABYHOOD dalam puzzle 🧩 Terima Kasih BABYHOOD dan THE ASIAN PARENTS untuk peluang keemasan memenangi katil bayi ini! Semoga bayi saya bertuah untuk memiliki nya 🥰 Sebagai ibu bapa, saya dan suami sangat sangat menitik beratkan keselamatan bayi. Dengan ada nya katil bayi ini, kami dapat mengelakkan sebarang kejadian tidak di ingini seperti SIDS (Sudden Infant Death Syndrome). Selain itu, katil bayi ini juga dapat menjamin kualiti tidur bayi. Tidur yang berkualiti membantu tumbesaran bayi ❤️