Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

Terdapat 8 Perkataan BABYHOOD di dalam puzzle. ❤️ Saya sangat berharap ada rezeki untuk baby saya yang dah mula pandai meniarap.Saya percaya kepada produk-produk yang dikeluarkan oleh BABYHOOD kerana ia sangat berkualiti.Antara kelebihan katil ini ialah: Ia memberi ruang kepada baby saya untuk tidur dalam keadaan selamat. Baby saya boleh bergolek dari mana-mana sisi tanpa terjatuh. Dan ia juga boleh digunakan selama bertahun - tahun😍.Sangat berbaloi untuk dimenangi dan dimiliki. Semoga Ada rezeki untuk si kecil saya. Thanks TAP and BABYHOOD MALAYSIA✨