Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

JAWAPAN : 8 PERKATAAN BABYHOOD DI DALAM PUZZLE. Semoga saya dapat menang peraduan ini, kerana saya memang memerlukan katil bayi untuk keselamatan dan keselesaan bayi saya. saya khuatir jika bayi saya sekatil dengan saya, akan ada risiko kene hempap atau terjatuh katil. sekarang ini kami hanya berbekalkan toto dan tidur diruang tamu dikawasan yang luas untuk mengelakkan hal hal buruk terjadi. jadi sekiranya saya menang katil bayi ini, pasti bayi saya akan lebih selesa dan selamat. semoga rezeki berpihak kepada saya. 🥰

1y ago

anak saya asyik kene gigit semut je, harap kalau dapat menang katil ni. dapat la anak saya keselesaan yang terjamin 🥰