Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

Jawapan : 8 perkataan BABYHOOD dalam puzzle 🥰 Saya nak menang kerana saya sedar akan kepentingan dan kebaikan bayi untuk tidur dikatil sendiri. Selain dapat mengelakkan risiko bayi terjatuh dari katil ibu bapa, katil bayi dapat mencegah bayi dari risiko SIDS, tertindih oleh ibu bapa sewaktu tidur atau lemas ketika tidur bersama ibu bapa. Katil bayi dapat memberikan bayi tidur yang berkualiti. Tidur yang berkualiti membantu tumbesaran bayi 🥰 Diharap ibu bapa diluar sana lebih peka akan kepentingan katil bayi demi keselamatan bayi mereka. Terima kasih TAP dan BABYHOOD kerana menganjurkan pertandingan yang menjanjikan hadiah yang bermanfaat 🥰🏆