Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!

Dah ready nak jadi yang bertuah untuk bawa pulang katil bayi dari Babyhood? Apa tunggu lagi? Sahut cabaran kami dengan mencari berapa banyak perkataan BABYHOOD di dalam puzzle! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/menang-katil-bayi-dari-babyhood/1758

Katil Bayi Dari Babyhood Untuk Anda Menangi, Mommies!
453 Balas

Done follow TAP & BABYHOOD malaysia dekat instagram Jawapan di dalam puzzle = 8 perkataan Kalau kira satu gambar tu ada = 11 perkataan BABYHOOD #ilovesomuchbabyhood 🥺. Semoga ada rezeki saya Dan baby pertama saya merasa menang untuk contest ini 😊 sebab katil ni banyak faedahnya,baby tidur nyenyak,nak buat kerja pun senang tak gaduh risau ank jatuh ka merangkak merata apa2 pun BABYHOOD memang terbaik semoga ada rezeki saya terselit di sini insha -Allah amin😘