Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1, 21 November 2022. ✨ Will check in again tomorrow until 7th day to win this gift. To be honest me and my husband not yet preparing baby cot for our February Baby, so we are really expecting as a winner of this Bambino Dormire Portacot by Babyhood. This product has all we need: - It is portable and lightweight so we can easily bring it balik kampung from Selangor to NS every month 😆 - Basinette level can be adjusted so we can use it until our child grow older, and it can also be play area for him 🧸🚂 - It has wheels so we can easily move it from one room to another, we can still take a look for baby when doing laundry 🤭 - We trust that this product comply fully the Australian standard so it will be safe for baby. ⛑️👶 Thank you, i really hope to win😍🛏️

1y ago

Hari 7, 27 November 2022. Checked in ✅

Day 7 [ 23 November 2022] Hari ini merupakan hari ke - 7 & hari terakhir saya. Saya cerita secara ringkas sahaja. Anak pertama, saya lahirkan secara ceaserean. Masa tu saya down sangat sebab "PKP PERTAMA" & suami tak dibenarkan melawat. Semuanya buat sendiri. Keperluan brg baby pun ada yang tk sempat saya tak beli. So kali ni saya diberi rezeki anak kedua & saya berharap uols doakan yang kali ni saya dapat lahirkan anak kedua saya secara normal. semoga saya dan anak sihat & selamat, Amen. Apa2 pun baby cot adalah salah 1 keperluan baby. Thank you everyone 😘. #TheasianparentMalaysia❤️ #BabyhoodMalaysia ❤️

Hari 1 (17 November 2022) Saya download apps TAP Since pregnant 1 untill Now pregnant no 4, 2 kali missed miscarriage & baby no 3 selamat dilahirkan pada 2021. TAP sangat membantu & banyak info Bermanfaat saya dapat dari apps ni. Now pregnant baby no 4 . Saya tengah sleep training si sulung & saya harap adik nya lahir nanti ada bed/ crib sendiri untuk ajar dia tidur asing juga. Untuk kebaikan perkembangan kedua dua anak sy ☺️. Semoga ada rezeki untuk baby saya yg akan lahir pada june 2023, Terimakasih #babyhood & #theasianparents adakan peluang ini ❤️ Ig : @amiruliiya

1y ago

Hari 2 (18 November 2022) as Always. Setiap hari memang buka apps je dpt info bermanfaat dr artikel TAP & perkongsian ibu2 yg lain ❤️ semoga ada rezeki baby saya merasa product berquality dr #babyhood #theasianparents 🥰

Day1 ( 10 DISEMBER 2022) Semoga rezeki buat Anak pertama saya ..semoga Anak ibu sihat selalu, ibu Cuba yang terbaik untuk Anak ibu .. selepas keguguran 5kali ..harap Anak ibu yang ni kuat bertahan untuk hidup dengan ibu dan ayah ..saya dah lama join apps #theasianparent dan saya juga sangat berminat dengan produk #babyhood ..semoga semua ibu kat dalam ni dapat memilikinya .. 💕 Semoga semua para ibu dapat melahirkan baby dengan selamat dan dapat anak2 yang COMEL lagi sihat ❤️

Hari 1 (2 december 2022) Hari 2 (3 december 2022) Baru try app TAP.. Best rupanya app ni... banyak info & aktiviti menarik.. suka tgk produk baby hood tapi belum ada rezeki nak beli.. kemasan hasil kerja sangat² cantik, produk pun sangat² berkualiti tengok pada hasil feedback customer lain.. semoga kali ni ada rezeki baby yang bakal lahir bulan tiga nanti untuk dapatkan barang dari baby hood.. excitednya kalau dapat merasa pakai.. semoga ada rezeki awak ye dik baby ❤

1y ago

Hari 7 (8 December 2022) Cukup 7 hari check in.. semoga ada rezeki untuk baby saya yg bakal lahir hujung feb 2023 nanti.. hari ni plan nk pergi scan jantina baby... rasa² boy ke girl ye 🤭🤭 ... barang² dh beli yg unisex, cuma untuk labour room je belum beli..kalau boleh nk beli yg ngam dgn jantina nya..saya doakan semua ibu² yg tengah tunggu masa untuk bersalin tu, dipermudahkan urusan ye ❤

hari 7 ( 21 november ) yeaaay berjaya sampai hari ke 7 👶👶👶👶👶👶👶💕💕💕💕 kelebihan menggunakan baby cot - dapat membina self confidence baby dari kecil - mengelakkan kemalangan yg tidak di ingini - nengajar anak tidur sendiri atau berdikari -memberikan ruang terhadap baby baby cot dari BABYHOOD sangat membantu kerana ia senang di bawa kesana sini . dan mempunyai bentuk unik .

Hari 1 (17 NOVEMBER 2022) Semoga ada rezeki anak mama 😊. Terima kasih TheAsianparent_my banyak bantu saya dapatkan info macam2 untuk ada pertama saya ni. Semua dipermudahkan. InshaAllah rezeki anak2 tak pernah jauh 😊😊.. Semoga TheAsianparent_my dapat berkekalan dalam memudahkan urusan semua mummy.. terima kasih juga untuk peraduan ni babyhood dan TheAsianparent...

Hari 1 ( 17 November 2022 ) 👣 Thank you both TheAsianparent_my and BabyhoodMalaysia provide mommies platform to try our best to win special goodies, especially for first time mom like me 🥰 Love the vibe of this community that support and care about each other. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki for my first child , Daneen Delisha 💓✨ InsyaAllah Aamiin 🌹

Hari 1 (17 November 2022) semoga pengalaman pertama kami sebagai first time mom and first baby lebih manis dengan beroleh rezeki produk #BABYHOOD. Now saya 7 bulan mengandung anak pertama. #TheAsianParent menjadi antara routine bacaan pertama saya setiap hari sekarang, sangat membantu dan menjadikan saya seorang ibu mengandung yang lebih ceria serta positif. 🥰🥰

Hari 1 (18 November 2022) semoga terselit rezeki baby saya yang baru lahir 11.11.2022 orkeed khadeeja...Saya nak baby saya selesa dan selamat,tambahan sekarang abang dan kakaknya dalam fasa lasak,adanya baby cot baby saya selamat. .Dah lama teringinkn baby cot untuk baby,,dikesempatan ini sy mengambil peluang keemasan ini memcuba nasib,semoga ada rezeki baby🤲