Pregnant ke tak?

Cek kalendar period tgok dah lewat 7 hari. Bila cek upt keluar result mcm ni. Tak pasti 1 line atau 2 line sbb mcm samar2 lagi satu line tu. Minta pendapat mommy semua.

Pregnant ke tak?
30 Balas

askm sis nak tnye sis dah brp hri tk dtg period positif tu u prgnt tp kne cek lg sb tgk hormon kita

5mo ago

Sy last period 28/10/2023.. alhamdulillah dah pergi klinik.. Doktor scan tapi tak nampak ape lg.. bila buat upt lg skali mmg double line terang.. tu doktor kata sah pregnant tapi dia kecik lg sbb tu tak nampak sgt lg..