Pregnant ke tak?

Cek kalendar period tgok dah lewat 7 hari. Bila cek upt keluar result mcm ni. Tak pasti 1 line atau 2 line sbb mcm samar2 lagi satu line tu. Minta pendapat mommy semua.

Pregnant ke tak?
30 Balas

saya pon mse tu lewat haid brpa hari tegrk hati nk cek skli suami yg prsan ada 1line trng ngn samar2 mlm tu trus gi klinik tkt sy slh buat kan.. jdi g klink pon sma 1line trg 1 smr2 pastu dr srh ulang lagi sminggu.. tpi xsmpai seminggu dh naik terg trus g klink balik..sbb sy prnh gugur sblum ni.. sy cek -ve je .pastu thu2 gugur je..jdi next lmbt period tu trgrk hati cek upt lps sebulan gugur, alhmdulillah skrng dh msk 5bulan..🥰

3w ago

Alhamdulillah...

Sy dlu pun samar ii lps bbrp hari test lagi positive and sy call kk dia bg tarikh appoiment untuk buka buku pink and scan alhamdulilaah pregnant ❤️ semoga dipermudahkan urusan sis

upt ni walau samar tp samar yg nampak pink² tetap di kira +ve. Try test 2 hari lg. Semoga line T tu makin terang. aamiin

5mo ago

cuba test 2 kali..insya allah.. kali kedua tu +ve sis

Cuba 2ary lg sis.. In shaa Allah terang.. Tu pn da 2line.. Lg best mse bgun pg.. Bgun tdo g kncing tros buat upt.. In shaa Allah rezeki Allah bg tu.. Tahniah

InsyaAllah positif ni tp baru lg.tunggu lg seminggu atau 2 minggu boleh cek skali lg.sy dlu lg kabur line y T tu.sy g cek klnik je sng

tahniah sis +ve😊 try check lg seminggu . in shaa Allah double line terang. Sy pernah macam ni check lg sminggu terang 2line.

same la mcm sy , mcm ni juga line. sbb biase period mmg teratur ni dh lewt 10hari dh. tggu hari je nti nk call kk g klinik 😅

5mo ago

Alhamdulillah tahniah sis. Anak no berapa ni?

upt jenis ni mmg samar2 sis, sy 6week pun test guna yg ni samar.. last2 p scan swasta taw2 dh 10week, double line samar

5mo ago

alhamdulillah la

sama macam sy punya upt waktu cek kat klinik..dan doktor sahkan pregnant..cuba awk beli yang clear blue

askm sis nak tnye sis dah brp hri tk dtg period positif tu u prgnt tp kne cek lg sb tgk hormon kita

5mo ago

Sy last period 28/10/2023.. alhamdulillah dah pergi klinik.. Doktor scan tapi tak nampak ape lg.. bila buat upt lg skali mmg double line terang.. tu doktor kata sah pregnant tapi dia kecik lg sbb tu tak nampak sgt lg..