UPT 1 Line

Hello semua. Nak tanya ni. Ada kah yg kat sini macam saya. Dah 18hari saya lewat period. Minggu pertama saya lewat period, saya try laa cek upt. Tapi 1 line jak. Cek lagi minggu kedua saya lewat period, pun sama jak 1 line. Saya pun tak tahu lagi nak cek mcm mana. 😅 mungkin kena tunggu laa 1 bulan lewat period cek lagi. Sebab saya tak pernah tak period setiap bulan. Tu yg tergerak hati nak cek upt tapi 1 line jak. Lama dah merancang nak pregnant. Sebab saya pernah miscarriage dulu 4 kali. Last miscarriage tahun 2020. 😌 #ingintahu #pleasehelp #pejuangduagaris

UPT 1 Line
3 Balas

Wahhhh, better pergi clinic la. Suruh doctor check detail sikit. Semoga urusan dipermudahkan dan ada rezeki ya sis!

1y ago

okay sis. Amin. thank you 🤗

ya boleh tunggu dan cek lg..tp kalo xsabar boleh ja terus g cek doc..smoga ada rezeki buat puan yahh

1y ago

okay. thank you yah 🤗

saya pun MCM awak jugak ni dh 1 minggu lewat cek² 1lain je mungkin kena tunggu kut