Assalamualaikum..Sya dh lewat period ...tadi cek upt

Tadi pagi cek upt ada 2 Line tapi terlampau samar2..kena tengok betol2 Baru nampak..kalau dlm camera tak pasti nampak atau tak...tapi Sya cuba opk pun naik 2 line..tapi Line T paling terang#pleasehelp #firstmom #ingintahu

Assalamualaikum..Sya dh lewat period ...tadi cek upt
2 Balas

check semula upt after seminggu, kalau awal kandungan, susah nak detect 🤗 kalau double samar tapi jelas , tahniah

awal dh lewat period? kalau belum cek upt masa 14dpo. atau boleh tunggu seminggu lepas period lewat ya